درباره اداره کتب و انتشارات

اداره انتشارات دانشکده علوم پزشکی اسد آباد در سال ۱۳۹۸ تأسیس گردید. این اداره با هدف ایجاد تسهیلات اجرایی لازم برای انجام کلیه اقدامات در خصوص چاپ و نشر کتب و منابع دانشگاهی زاییده فعالیت های علمی – پژوهشی استادان، محققان و دانشجویان در کالبد گونه های مختلف نشر و عرضه کتب و منابع علوم پزشکی فعالیت مستمر خود را ادامه می‌دهد. اهداف این مرکز، ارایه بستری مناسب جهت انتشار تولیدات علمی – پژوهشی اساتید و محققان محترم، دانشجویان گرامی، کتابخانه‌ها، بخش ها، دانشکده ها، مراجعین و سایر مراکز علمی – پژوهشی می باشد و در نظر دارد با هدف ارتقا و رونق چاپ و نشر، موجبات رشد و تعالی علمی جایگاه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد را در سطح کشور فراهم سازد و بتواند نقش مؤثری را در راستای نشر کاربردی ترین و با کیفیت ترین اثر، در بهترین گونه نشر جهت استفاده برای توسعه پایدار و ارتقای سطح سلامت جامعه و نیز بیشینه سازی اثر بخشی پژوهش ایفا نماید.